Platform voor begeleiders

Zelfstandig werken en toch samen

Zelfstandig samenleven is ons streefdoel, vandaar dat we erin geloven dat een platform waar begeleiders en cliënten elkaar kunnen vinden voor iedereen voordelen oplevert. Begeleiders zijn in staat om kennis en ervaring uit te wisselen, om zo hun werk op de best mogelijke manier uit te voeren zonder iets van hun zelfstandigheid te verliezen, zodat cliënten de zorg en begeleiding kunnen krijgen die ze nodig hebben. Een soepele en transparante werkwijze, met aandacht voor elkaar.

Waarom zelfstandig worden?

Dienstverlening is ons speerpunt en we zijn ervan overtuigd dat elke begeleider zich zo veel mogelijk wil bezighouden met zijn passie: zorgverlening aan cliënten. Via een zelfstandig statuut aansluiten bij ons platform is letterlijk het beste van beide werelden: een samenwerkingsverband waarbij kennis en ervaring uitgewisseld kunnen worden zonder dat er iets van autonomie verloren gaat. Door het beperken van onnodige kosten en ingewikkelde regels zijn we in staat om onze cliënten op een soepele, professionele en zorgzame manier ten dienste te staan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Via zijn statuut als zelfstandige kan de begeleider ervoor kiezen om zich bij ons platform aan te sluiten. Dat wil zeggen dat hij vanaf dan toegang heeft tot een breed netwerk aan cliënten en een nauw contact heeft met zijn collega's: inhoudelijke vragen omtrent een begeleiding, administratieve vragen omtrent het werken als zelfstandige: samen helpen we elkaar om ons werk zo vlot en integer mogelijk uit te voeren. Inhoudelijke raad is ook een deel van onze aanpak: samen tot oplossingen komen, samen ervaring en kennis uitwisselen, samen onze passie voor zorgverlening delen.

Voordelen

Netwerk

Zelfstandige begeleiders hebben bij ons toegang tot een breed netwerk. Ideaal dus om je klantenbestand uit te bouwen.

Online platform

Ons online platform stelt onze begeleiders in staat om elkaar vlot en efficiĆ«nt bij te staan bij alle mogelijke vragen, zowel wat inhoudelijke dossierkennis als administratieve zaken betreft. Samen staan we sterk. 

Inhoudelijke raad

Dankzij gemeenschappelijke vergaderingen kunnen alle soorten kennis en ervaring met elkaar gedeeld worden en is elke begeleider altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Meewerkende zaakvoerder

De bezieler van de Stut is altijd bereid om iedereen met behulp van zijn kennis en jarenlange ervaring bij te staan bij elke stap van de weg.

Word jij onze nieuwe collega?

De Stut
Wouwstraat 173
2640 Mortsel
ON: 0740.622.912

Telefoon
0468 22 10 56
E-mail
info@destut.be

 

Vind ons ook op